Unge iværksættere indtager parfume-branchen

Jonas Meiling Hansen og Mads Gregersen står bag det Billund-baserede firma, Nordic Perfume. Privatfoto


Irritationen over at stå med en parfume, der ikke når at blive brugt inden man er træt af den, blev startskuddet til virksomheden Nordic Perfume med base i Billund.

Bag virksomheden står to unge lokale mænd, Jonas Meiling Hansen og Mads Gregersen, der hurtigt fandt ud af, at de ikke var de eneste der irriterede sig over, at stå med en næsten fuld parfumeflaske med en duft, man i bund og grund er blevet træt af. Derfor skabte de virksomheden, der specialiserer sig i pakker med tre små flasker parfume i hver. Nok til en måneds forbrug, mener de to iværksættere.

– På sigt er planen så at indføre et abonnementssystem, så man hver måned får tilsendt tre nye små flasker parfume. Den slags er meget populært i Danmark lige nu, hvor man jo kan få abonnement på alt muligt, såsom barberblade, mad og makeup, forklarer Jonas Meiling Hansen.

I første omgang foregår salget af parfumepakker udelukkende via nettet og afsendes fra lageret i Billund, men tanken er også at få lokale butikker til at tage pakkerne med i deres sortiment.