Veteranbilauktion stinker af succes


Ideen med en veteranbilauktion til Byens Fest i Billund i den kommende weekend er en succes allerede inden den er en realitet. Planen og håbet var, at 50 biler ville melde sig til auktionen, men i skrivende stund er over 80 klassiske køretøjer meldt under hammeren i Anlægget på søndag.

Spørger man manden bag auktionen, Lynge Søndergaard-Jørgensen, så er han slet ikke i tvivl om hvorfor auktionen bliver et hit:

– Jeg tror at konceptet tiltaler mange, fordi vi har et bredt udvalg af køretøjer til priser fra 800 – 800.000 kr. Desuden er der blevet brugt mange kræfter i at markedsføre arrangementet, siger Lynge Søndergaard-Jørgensen og henviser til de platforme på nettet eksempelvis, som veteranbils-entusiaster benytter sig af.
Lynge er dog heller ikke i tvivl om at rammerne for auktionen tiltrækker:

– Det smukke anlæg, hvor auktionen skal afvikles i, spiller også ind. Bilerne er til offentlig skue på den store plads fra 9.00 til 13.00  hvorefter de én for én køres gennem den lille skov ind foran scenen, hvor de auktioneres, siger Lynge Søndergaard-Jørgensen.

Alle køretøjer kan se på www.veteranbilauktion.dk

Der er gratis adgang til eftersyn af bilerne på søndag, mens adgang til selve auktionen koster 40 kr. inkl. et flot katalog.

Foto: Denne Chevrolet Corvette kommer også under hammeren på søndag. /www.veteranbilauktion.dk