Vil du bo på Hønseringen eller Tinsoldaten?

Der er stor efterspørgsel på nye byggegrunde i Billund, og derfor har kommunen nu sat næste etape af udstykningen i Billund Syd til salg, nemlig i alt 29 grunde på adresserne Tinsoldaten og Hønseringen.

–  Vi er naturligvis meget tilfredse med det tempo, vi sælger grunde i for tiden i Billund. Kommunen er inde i en rivende udvikling. Det går godt for erhvervslivet og kommunens strategiske satsning omkring Børnenes Hovedstad tager fart. Effekterne af det mærker vi direkte på grundsalget, og derfor sætter vi nu også fart på udstykningen i Billund Syd, siger borgmester Ib Kristensen (V).

De 29 grunde varierer fra 750 til 1418 m2 og grundpriserne ligger mellem 350.000 – 490.000 kroner.

Tinsoldaten og Hønseringen er nyeste etape i det nye boligområde, som er igangsat efter visionen om Børnenes Hovedstad blev lanceret. Af den grund og på grund af byens historiske kobling til legetøj er kvarterets veje navngivet efter legetøj. Børnene har været med fra starten af planlægningen af det nye kvarter. Tilbage i 2013 deltog næsten 800 børn på BillundSkolen i en idéproces, der mundede ud i et idekatalog, som der er taget udgangspunkt i, da den konkrete planlægning tog fart.

I november 2014 satte kommunen de første 10 grunde på Snurretoppen til salg, hvor der i dag er solgt otte ud af 10 grunde.

– Vi har løbende fået efterspørgsler på denne næste etape, og det tager vi nu konsekvensen af, siger Ib Kristensen om baggrunden for at sætte de 29 nye grunde til salg. Ønsker man at købe én af de nye grunde, skal kommunen have et købstilbud inden udgangen af denne måned.