Vil du være med til at arrangere klovneløb til fordel for Danske Hospitalsklovne i Hejnsvig?

Rie Køppen og Jane Borg Poulsen fra Hejnsvig, vil til juni arrangere Klovneløb i Hejnsvig til fordel for Danske Hospitalsklovne, og inviterer derfor søndag aften kl. 19:00 til brainstormingsmøde hos Rie på Højene 9, 7250 Hejnsvig.

Vi vil rigtig gerne have flere med, så vi får så mange ideer på bordet som overhovedet muligt, så vi får arrangeret en perfekt dag i Hejnsvig. Vi arbejder allerede med ideer som vores lokale præst Jørgen, som også er tryllekunstner, der skal laves ballon dyr, og måske vores lokale spejdere, vil lave bål og snobrød. Mulighederne er mange, og det er dem vi skal have vendt siger Rie.

Håber for løbet er at vi i de kommende år, kan arrangerer det i andre af vores små byer i kommunen, og får spredt budskabet, og få de små byer på landkortet samtidigt.

Klovneløbet er en tur på 2-3 km, som er tilgængelig for alle – også dem på hjul. Og den mulighed findes jo alle steder, og det er vigtigt at det bliver begivenhed for hele familie.

Rie og Jane søger folk med ideer, og man skal ikke være bange for at komme til at lave en masse griner hun. Vi skal nok skaffe folk, så vil man blot byde ind med gode ideer og tanker, så er det fint.

Det koster 60 kr. at deltage i Klovneløbbet, hvoraf 45 kr. går direkte til hositalsklovnenes besøg på børneafdelingerne. 6 kr. går til løbets afholdelse og administration og resten går til den lokale arrangør, og i dette tilfælde kunne det være til Hejnsvig Hallen slutter Rie Køppen.

Vil man deltage på søndag, må man gerne give Rie Køppen besked pr. sms eller opkald på 21343932, eller også blot ringe sine tanker og ideer ind.