Vorbasse Marked afbryder samarbejdet med Brand & Redning

Vorbasse Grundejerforening, der står bag Vorbasse Marked, har valgt at opsige samarbejdet med selskabet Brand & Redning.

Brand & Redning var for nyligt en del af tv-programmet Station 2, hvor det kom frem at ambulancefirmaet snød med de ansattes uddannelser, og begik grove fejl i forbindelse med et dødsfald sidste sommer. Men det er slet ikke derfor samarbejdet med Vorbasse Marked nu ophører.

Det er ganske enkelt fordi Brand & Redning ikke har været i stand til at levere den nødvendige dokumentation til brug for godkendelse af beredskabsplanen i forbindelse med Vorbasse Marked 2015.

– Vi har været tilfredse med samarbejdet med Brand & Redning, men kan naturligvis ikke afholde Vorbasse Marked uden de nødvendige tilladelser, siger formand Brian Madsen.

Derfor har Vorbasse Grundejerforening indgået et samarbejde med frivillige fra den kommende sammenslutning af beredskaber i trekantsområdet.

– Det er en stor opgave at skifte beredskab så tæt på afholdelsen af markedet. Vi er derfor glade for at de frivillige med så kort varsel har sagt ja til at varetage sikkerheden og beredskabet omkring førstehjælp og brandvagt, siger Brian Madsen.

Vorbasse Marked, der afholdes fra torsdag d. 16. juli til lørdag d. 18. juli, er Danmarks største heste- og kræmmermarked. Der forventes igen i år 250.000 gæster i løbet af de tre dage.

Foto: Jeppe Donslund