Arbejdssejr til Grindsteds 3. divisions damer

Privatfoto

Grindsted GIF 3.divisions damer var onsdag atter i kamp efter en måneds kamppause, hvor de på hjemmebane i Magion mødte GNIF Lemvig.

Lemvig tog fra starten af kampen føringen og Grindsteds damer havde lidt svært ved at få forsvaret helt på plads og det påvirkede også deres angrebsspil, hvor kontraspillet stort set ikke var til stede. Målvogter Josefine Vahlberg tog dog rigtig godt fra og var en sikker sidste skanse, når det brændte på, både i det ordinære spil og på straffe.

Grindsted jagtede Lemvig det meste af første halvleg og var bagud, men efter 27 minutter, så kom føringen endelig og de kunne således gå til pause med en smal føring på 11-10.

En god snak i pausen fik Grindsteds forsvar på plads og det var tydeligt fra starten af anden halvleg, at der var meget mere sammenhængskraft og flow over arbejdet med at holde Lemvig fra scoringer og med det solide forsvarsarbejde, så gav det plads til en række gode kontraer og efter 12 minutter, så lød føringen til Grindsted på 19-13.

Lemvig var tydelig frustreret og prøvede med forskellige tiltag, såsom mandsopdækning af Frederikke Strandgaard, men lige meget hjalp det. Emma Katrine Rasmussen var i skydehumør og bankede bolden i mål både på langskud og straffe og i det hele taget bød alle spillere sig til og fik trukket Lemvigs forsvar fra hinanden og sidst i kampen var det tydeligt, at Lemvigs spillere var løbet tør for kræfter og Grindsted kunne dermed indkassere en fortjent sejr på 25-18.

Næste kamp er i morgen lørdag ude mod Brædstrup.