2 lokale konservative på listen til Regionrådsvalget

Katri Søgaard og Allan Munk Nielsen er blandt de lokale konservative kandidater til Regionsrådet i Syddanmark. PR-foto


Der blev plads til to kandidater fra Billund kommune, da de konservative i Region Syddanmark forleden holdt opstillingsmøde forud for efterårets regionsvalg. Således blev der plads til siddende gruppeformand for de konservative i Billund Byråd, Allan Munk Nielsen, som nummer 16 på listen, mens Katri Søgaard blev opstillet som nummer 24.

Og det er noget, der glæder den lokale formand for den konservative vælgerforening Martin Jakobsen:

– Regionsrådet kommer ikke til at mangle opgaver, heller ikke det nye regionsråd. Selv her lang tid efter Carl Holst-roderiet, er der fortsat et stort behov for at holde fokus på administrationen i Region Syddanmark, siger Martin Jakobsen.

For Katri Søgaard, der gennem flere års arbejde som sygeplejerske kender systemet indefra, er mærkesagen sygehusene.

– Kvaliteten på sygehusene varierer fra sygehus til sygehus, og der bruges ligeledes alt for mange ressourcer på dokumentation fremfor patientpleje, siger Katri Søgaard.

– Også problemerne omkring regionens akutbiler og ambulanceservice falder på barok vis i øjnene, hvor man her i kommunen helt har valgt at fjerne akutbilen, lyder det fra Allan Munk Nielsen.

De 2 lokale konservative kandidater går nu, sammen med de andre kandidater i gang med at udarbejde partiets valgprogram.