35 børn dyster med rollespil i sommervarmen

Et drabeligt slag fandt i dag sted ved Kærhuset i Billund. Her havde de onde kultister indtaget området og de gode tempelriddere, palladinerne, havde til opgave at forsvare den noble højelver. Hvis det lykkes kultisterne inden dagen er omme at få fat i højelveren og ofre hende til deres dæmon-gud, så kan de sikre sig en dæmonisk arm, der kan gøre ekstra meget skade…..

Tilbage i virkelighedens verden er en række børn fra Billund kommunes skoler, som et led i Sommerferiesjov, i fuld gang med at kæmpe på livet løs i skoven omkring Kærhuset. I går var de samlet første gang for at lave våben til dagens dyst, og historien de følger, er en som Billund Rollespilsforening har brygget på siden april.

– Dét, børnene gør i dag, er med til at skrive den fortsatte fortælling. Den udvikling og drejning historien tager her med dem i dag, den skal vi følge, når vi mødes igen i rollespilsforeningen , siger Rune Stræde Andersen fra Billund Rollespilsforening.

Live-rollespillet i dag er blot et af de tilbud Billund Kommune har udbudt de ferieramte skoleelever her i den første uge af sommerferien.