7 priser og 100 hædersbevisninger uddelt til Sports- og Kulturgalla

Onsdag aften blev spændingen udløst, da Billund Kommunes dygtige idrætsudøvere, kulturaktører, talenter, trænere og hold blev hyldet til dette års Sports- og Kulturgalla i MAGION.

Her var knap 400 gæster samlet for at hylde ildsjæle og talenter inden for Billund Kommunes sports- og kulturliv. Aftenen bød blandt andet på dans fra Billund Kulturskolens Talentlinje, brudstykker fra GAS Revyen ’Mens vi venter’, Skole OL Finalen i Billund og klaver improvisation fra prisvinderen af kulturtalent prisen.

Publikum blev ledt igennem aftenen af konferencier Lars Meldgaard, mens borgmester Stephanie Storbank sammen med udvalgsformand Simon Nicolajsen Jørgensen uddelte de 6 af aftenens priser og hædersbevisninger, mens formanden for Kultur- og Fritidsrådet, Anette Grønholt Andersen, uddelte prisen til Årets Kulturtalent.

Der var både rørte, glade og overraskede prismodtagere og i bedste awardstil også en videohilsen fra vinderne af Årets Idrætspris, golftvillingerne Rasmus og Nicolai Højgaard fra Billund, som desværre ikke havde mulighed for at modtage prisen på scenen.

Som tak for præstationerne fik modtagerne af en hædersbevisning, der i år var en figur fra Morsø. En figur, der netop symboliserer det, at være nået i mål og have forvandlet det man drømte om til en succes. Årets prisvindere fik en elefant fra Kay Bojesen, mens vinderen af den prestigefyldte Ærespris fik en vase fra Lyngby samt en gavecheck på 5.000 kr.

 

Æresprisen: Grethe Hede Jensen – Grindsted Husholdningsforening

Årets Hold: U19 drenge Grindsted GIF Håndbold

Årets Leder/træner: John Storgaard Pedersen – GGIF Gymnastik

Årets Idrætspris: Rasmus og Nicolai Højgaard

Årets Kulturpris: Kurt Holm – Billund Kulturskole

Årets Idrætstalent: Emma Skov – Billund Sportsrideklub

Årets Kulturtalent: Mads Kristensen – Billund Kulturskole

LÆS MERE OM PRISVINDERNE OG SE BILLEDERNE I MORGEN