9 x Ironman: Challenge har bare lyttet til triatleternes kritik

Allan Konradsen fra Billund er ærgerlig over kommunens afbrudte samarbejde med Challenge, men glæder sig samtidig over at arrangørerne har lyttet til triatleternes kritik om den store afstand mellem skiftezonerne.


Selvom den erfarne triatlet, Allan Konradsen fra Billund, der netop i den forgangne weekend snuppede sin 9. Ironman-titel i østrigske Klagenfurt, beklager at Billund kommune har afbrudt samarbejde med Challenge Denmark i utide, så kan han godt se det fra arrangørernes side. Det betyder nemlig at de har lyttet til triatleterne:

– Atleterne synes det er noget bøvl med 60 km mellem skiftezonerne T1 og T2, som det hedder i fagsproget. De sidste par år har vi kørt til Herning med cyklerne, hoppet i vandet i Fuglsang og skiftet ved søen, inden cykelturen mod Billund, siger Allan Konradsen og antyder dermed at logistikken har været et issue i evalueringerne af de sidste par års event.

Samtidig med at han er glad for, at arrangørerne har lyttet til triatleternes ønsker, så er han som Billundborger ked af at kommunen har afbrudt samarbejdet.

– Lokalt set er det ærgerligt for os i Billund, for arrangementet giver en del til byen og foreningslivet. Bare tænk på alle de hjælpere fra foreningerne, der har tjent en god skilling til klubkassen på Challenge-arrangementerne, siger Allan Konradsen.