Bedste oktober nogensinde i Billund Lufthavn

PR-foto: Billund Lufthavn


Oktober har budt på passagervækst i Billund Lufthavn. Aktiviteten i efterårsferien har sammenlignet med efterårsferien i 2022 vækstet med 8 procent og i løbet af oktober gik der 412.374 passagerer gennem terminalen.

Det er en vækst på 4,9 procent sammenlignet med oktober sidste år, og det er dermed den mest aktive oktober nogensinde i Billund Lufthavn. Væksten kommer ikke alene fra ferierejsende: De erhvervsrejsende løfter også væksten sammenlignet med sidste år.

– Der har været en forrygende stemning i den fyldte terminal, især i efterårsferien, hvor aktiviteten lignede én af de mest travle rejseuger i sommerferien. Der er stadig et stort rejsebehov og en god økonomi blandt danskerne til at rejse på ferie. Det har i hvert fald vist sig i oktober, fortæller Jan Hessellund, adm. direktør i Billund Lufthavn, der glæder sig over tallene.

– Der er selvfølgelig flot vækst i efterårsferien, som i høj grad er ferierejsende. Men erhvervsrejserne er på omkring indeks 96 ift. 2019, hvor erhvervsaktiviteten kun var på omkring indeks 77 i oktober 2022 ift. 2019. Så erhvervslivet bidrager også i stor stil til, at vi kan fastholde de enormt flotte vækstrater, som vi ser lige nu, siger lufthavnsdirektøren.

Indtil nu i år er der samlet set gået mere end 3,5 mio mennesker gennem terminalen i Billund Lufthavn.