Billetsalget til Nils Villemoes går endnu engang rigtig stærkt


Nils Villemoes gæster Billund for 3. gang i løbet af de sidste par år, hvor Billund firmaet UPGRADING har ham på plakaten endnu en gang.

Vi har oplevet enorm stor efterspørgsel på pladser til dette forrygende foredrag siger Per Ahm, der derfor nu har valgt at afvikle det 6. foredrag i samarbejde med Nils Villemoes. Det er 3. gang vi har ham på plakaten i Billund, og ligeledes 3. gang i Ringsted, hvor vi afvikler foredragene sideløbende med Billund.

Hver gang har vi haft fuldt udsolgt i rigtig god tid, og alt tyder på det samme denne gang, siger Per Ahm her 4 måneder før foredraget afvikles.

Nils Villemoes har i næsten fire årtier har han været ansat som lektor ved Institut for Organisation og Virksomhedsledelse på Handelshøjskolen i Århus. Pludselig eksisterer denne institution ikke længere som selvstændig institution, sådan er det: virksomheder etableres, udvikler sig og forsvinder igen, det er et led i det, vi kalder UDVIKLINGEN og det er i den sammenhæng, interessen for LEDELSE opstår.

Foredraget forgår på Hotel LEGOLAND i Billunde den 17. juni 2015

Læs mere og bestilt billet til Nils Villemoes foredraget her

Herunder et klip fra Nils Villemoes foredrag i Billund aug. 2013

“I Danmark har vi et skab til ledelse, et lederskab.

Så ved vi, hvor vi skal henvende os, hvis et eller andet ikke er, som det skal være. Skabet har tre hylder med hver sin overskrift. Ledelse drejer sig om at lægge en strategi, udvikle en dertil svarende organisation, men først og sidst er ledelse et spørgsmål om at skabe rammer for det, vi kalder samarbejde.” (Nils Villemoes)

“BØVL… er jysk og betyder “bryderi, vi nødigt vil undvære”.

Uden bøvl bliver livet tomt og meningsløst. Mennesket har brug for noget at stå op til, noget at gå op i, noget at slås for. Bøvl er også er by midt i Jylland, fire en halv kilometer nord for Sdr. Omme. Midt i byen slår vejen et knæk. Det er bøvl.
Bøvl betyder bøjet – i modsætning til alt det, der er lige ud ad landevejen og derfor ofte er alt for kedeligt. Mennesket lever ikke af brød alene, som skrevet står, vi har også brug for bøvl.  Måske er det en af vor tids store udfordringer – at der ikke er bøvl nok til alle?” (Nils Villemoes)