Billund Bageri er igen nomineret til Danmarks Bedste

Bagermester og indehaver af Billund Bageri, Per Klausen.


Både i 2020 og 2021 var Billund Bageri nomineret til titlen Danmarks Bedste Bageri under Opdag Danmark – og i 2021 løb det lokale bageri endda med æren som Sydjyllands bedste af slagsen. Og nu er stedet igen blevet nomineret til dette års kåring:

– Jeg er da så glad for at vi igen er nomineret – af mange endda, har jeg hørt, siger bagermester Per Klausen i en ledig stund i bageriet.

For der er rigtig travlt i butik og bageri på Hovedgaden, hvor flere ifølge Per Klausen har fået øjnene op for stedets fast food og take away – både til at spise i cafeen og til at tage med. Særligt efter sandwichbaren lukkede, er flere gået over gaden for at købe frokosten hos Billund Bageri.

– Jeg tror vi efterhånden ligger på 50/50 af brød til fastfood og almindelig bagerbrød, siger Per Klausen, der nu også planlægger at udvide fastfood-afdelingen af butikken.

I første omgang håber han på, at borgere og turister også synes så godt om hans bageri, at man vil smide en lille stemme på Billund Bageri ved at smse koden BAG 107 til 52510987. Det koster kun alm. sms-takst.