Her er de første fire navne til Musik i Gryden 2024

PR-foto


Arrangørerne bag Musik i Gryden er nu klar til at løfte lidt af sløret for, hvem publikum kan opleve på Grindsted Stadion den 3. august 2024.

Et af hovednavnene bliver det internationalt kendte danske band, D-A-D, der næste år kan fejre sit 40 års jubilæum. Bandet laver 10 koncerter i Danmark næste år – og én af dem bliver altså i Grindsted. D-A-D har netop genudgivet albummet DIC.NII.LAN.DAFT.ERD.ARK, som udkom første gang i 2011.

Publikum i Gryden kommer også til at opleve den danske rapper Gobs – med det borgerlige navn Victor Gaardboe. Den 23-årige rapper debuterede i 2018 med singlen ‘Vérités’ og har siden hittet stort med sangene ‘Du & Jeg’, ‘Tro På Kærlighed’ og ‘Stupid Man’ der er et remix af, og produceret i samarbejde med Thomas Helmig.

Musik i Gryden 2024 byder også på et genhør med hits som ‘Den røde tråd’, ‘Hvalen Valborg’ og ‘Sexchikane’, når Shu-bi-dua 2.0 indtager Grindsted Stadion. Det legendariske band er igen samlet under fælles fane, og ikke mindst, fælles navn. Shu-bi-dua 2.0 består af grundlæggeren Michael Hardinger, Kim Daugaard og Jørgen Thorup. Derudover har Kim Daugaards søn, Kasper, som tidligere har spillet med Lukas Graham, valgt at hellige sig projektet og er med på klaver. Bandet tæller også guitarist B-Joe, og på trommer finder man Flemming Olsen.

Som tidligere annonceret vil der til 2024-udgaven af Musik i Gryden være to scener, og mens der gøres klar på den ene scene, vil den anden scene blandt andet blive indtaget af det danske rockband De Frigjorte, som spiller dansksproget, halv hård guitar rock. De er efter to albums og et par nye singler kommet tættere på at lyde som sig selv, om end man dog stadig kan høre inspirationen fra bands som Magtens Korridorer og D-A-D.

Billetsalget til Musik i Gryden starter op igen 1. december, hvor der sættes 1000 billetter til salg til kun 595 kroner plus gebyr. Det foregår som altid på musikigryden.dk

Gobs – PR-foto
Shubidua 2.0 Foto: Jacob Crawfurd
De Frigjorte – PR-foto