Billund Centret delvist lukket under modernisering

Arkivfoto


I april måned fejrede Billund Centret sit 50 års jubilæum. Det var en fejring af, at centret gennem 50 år har været mødested for byens og kommunens borgere. Ved jubilæet blev den smukt ombyggede kirke også indviet og nu er turen så kommet til at modernisere resten af Billund Centret.

Det sker i et fælles projekt, hvor såvel Billund Kommune, som Ole Kirk’s fond bidrager til realiseringen. Ombygningen sker med det politiske ønske, at Billund Centret bringes opdateret ind i sin samtid, hvor omgivelserne, byudviklingen og samfundet er ændret markant gennem de seneste 50 år.

– Inden længe går håndværkerne i gang med moderniseringen af Billund Centret, både inde og ude. Det er et fantastisk hus, som har en ganske særlig plads i manges hjerter, som nu revitaliseres. Jeg glæder mig til vi atter skal fylde Billund Centret med masser af aktiviteter til gavn og glæde for alle borgere i Billund by og kommune, siger Simon Nicolajsen Jørgensen, udvalgsformand for Teknik-, Plan- og Kulturudvalget.

Ombygningsperioden ventes at vare fra juli 2023 til marts 2024. I denne periode vil dele af centret være lukket, mens andre dele forbliver åbne. Der vil under hele ombygningsperioden være adgang til biblioteket, kirken, kulturskolen og lokalhistorisk arkiv. Adgangen til kirken og biblioteket vil være gennem Billund Centrets forhal som moderniseres i etaper. Adgangen til kulturskolen og lokalhistorisk arkiv vil være gennem kulturskolens indgang.

Moderniseringen betyder desuden at Borgerservice ikke træffes i Billund. Har du et ærinde i Borgerservice skal du i stedet tage turen til Magion i Grindsted – husk at bestille tid.