Billund kommune spyttede også i kassen til Danmarks Indsamling

Sammen med flere samarbejdspartnere havde Billund kommune forud for weekendens Danmarks Indsamling sat flere oplevelser på auktion – med dét formål at samle penge ind til det gode formål.

En middag med borgmesteren i WOW Park, en tur med 50 venner i selvsamme park, en tur i Lalandia med 100 venner i en time og et VIP-besøg hos LEGO House var blandt oplevelserne, der kunne bydes på. Og det indbragte tilsammen 35.000 kroner til Danmarks Indsamling.

– Tak til alle, der bød på vores oplevelser. Jeg er meget stolt over, at vi gennem Danmarks Indsamling 2024 kan hjælpe verdens børn og samtidig byde endnu flere turister velkommen til Børnenes Hovedstad, siger Billund Kommunes borgmester Stephanie Storbank.

Samtidig har børn i Billund Kommunes skoler og dagtilbud bakket op om den gode sags tjeneste. Børn fra Børnenes Univers Klatretræet i Billund har gået 292 km, mens eleverne på Hejnsvig Skole har gået 229,26 km. Med de mange skridt i benene har børnene samlet ind til Danmarks Indsamling 2024, hvor Novo Nordisk Fonden giver 20 kroner til indsamlingen for hver kilometer, et barn i Danmark går.

– Det er så godt gået af vores seje børn. Børn skal opleve, at de er en del af et fællesskab, og at de er med til at skabe verden. Med Danmarks Indsamling har børnene dyrket fællesskabet og sammen gjort en forskel, der kan mærkes andre steder i verden, lyder det fra Stephanie Storbank