Uddannelsesinstitution gentager jobmesse-succes

Fra sidste års jobmesse på Grindsted Gymnasie- og Erhvervsskole. Foto: Lærke Kristensen

Det gik så godt med sidste års jobspeeddating på Grindsted Gymnasie- og Erhvervsskole at skolen nu gentager succesen til denne uges jobmesse i festsalen på skolen. Den finder sted onsdag den 7. februar kl. 8-10.

Her stiller flere lokale virksomheder en stand op for at gøre sig lækre overfor eleverne i håb om at et par af dem søger ind på en læreplads hos netop dem.

– Der er et stort ønske fra virksomheder og elever om at mødes direkte med dialog om muligheder for ansættelse i en læreplads, fortæller GGES og nævner i flæng de virksomheder, der stiller op til jobmesse.

Deltagende virksomheder i 2024 er: Lidl, Blue Water, Garant Grindsted, HR. P, Maurice Ward Groupe, Vestjysk Bank, IFF, Davidsen Tømmerhandel, Billund Kommune, JYSK, Tøjeksperten Grindsted, Brdr. Dahl, Scanregn A/S, REMA1000 og SPORT 24.

– Målet for os er at skabe et dialogrum, hvor elever og erhvervsledere kan mødes til en samtale om indhold i en merkantil læreplads. En mulighed som både virksomheder/butikker og elever er begejstrede for, skriver GGES i en pressemeddelelse.

For de elever, der endnu ikke har besluttet sig for, hvilken branche de ønsker at gå i lære i, kan jobmessen være en unik mulighed for at få et direkte indblik i arbejde og kultur i forskellige brancher eller virksomheder.

Set ud fra tidligere erfaringer forventes der indgået flere lærepladsaftaler på eller umiddelbart efter messen.