Billund Lægeklinik i nye rammer

Flokken af medarbejdere er vokset de seneste år hos Billund Lægeklinik, der nu er flyttet i større rammer.


Der er sket en del med antallet af medarbejdere siden læge Jeanette Fischer overtog ejerskabet af Lars Grevangs praksis på Kløvervej for nogle år siden. Ikke bare er der kommet flere ansatte til – klinikken har også fået flere ydernumre – altså det nummer man skal have for at drive praksis.

– Vi har faktisk lige i dag overtaget endnu et ydernummer, så vi på sigt kan blive fire faste læger i klinikken, siger Jeanette Fischer.

Hende og kollegerne har knoklet de seneste dage for at få flyttet klinikken fra Kløvervej til Ole Kirks Vej, hvor Billund Lægeklinik nu er kommet i nye, friske rammer med meget mere plads. Klinikkens areal er næsten fordoblet i kvadratmeter i forhold til Kløvervej, så der nu er ni behandlerrum; fem til lægerne og fire til sygeplejerskerne – samt et laboratorium. Den ekstra plads vurderer Jeanette Fischer til at være en klar fordel for de ansatte – og for patienterne:

– Fordi pladsen var så presset ude på Kløvervej kunne man godt få en fornemmelse af konstant travlhed, så jeg tror det vil give en helt anden ro her, fordi her er mere plads. Og så kan vi bedre få tingene til at gå op fordi der er plads til os alle sammen. Her har vi fast vores eget rum, og det bliver en fordel for patienterne at alle læger kan være her samtidig, siger Jeanette Fischer.

Billund Lægeklinik har lige nu i omegnen af 5000 patienter tilknyttet praksis. Selvom den nye adresse hedder Ole Kirks Vej 91, så ligger klinikken faktisk lige ud til Hovedgaden i Billund, lige over for Netto. Men fordi vejen ned gennem de nye bygninger på den gamle autodieselgrund på et tidspunkt kommer til at være en del af Ole Kirks Vej, så hedder Billund Lægekliniks adresse netop det.