Cafe Bonita overtager driften af golfcafe

Leder af Cafe Bonita i Billund Centret, Mette Nicolajsen sammen med formand for Gyttegård Golfklub, Hans Bennetzen.


I lighed med stort set alle andre golfklubber i Danmark har det også hos Gyttegård Golfklub været mere end almindelig svært at drive restaurant i forbindelse med klubben. Alene i de senere år har flere forpagtere været inde over driften, men nu ser det ud til at der kommer en mere langsigtet løsning ved golfbanen.

Således overtager Mette Nicolajsen og Cafe Bonita fra Billund Centret fra 1. november driften af Gyttegård Golfklubs cafe. Stedet kommer dermed til at høre ind under den selvejende institution, KMK, der står for Kommunikation, Mangfoldighed og Kompetencer og vil blive drevet som en socialøkonomisk virksomhed. Her er Mette Nicolajsen fra Billund ansat til at lede 4 fleksjobbere, der sammen med en gruppe timelønnede står for driften af Cafe Bonita.

Men med overtagelsen af golfklubbens restaurant – som nu bliver til en cafe – kan antallet af fleksjobbere udvides.

– Der bliver en stor synergieffekt af det her. Både hvad angår personalet, der kan bruges begge steder, men også den daglige drift med produktion af mad, siger Mette Nicolajsen omkring overtagelsen af golfklubbens cafe.

Klubben lukker dog ned for vinteren i slutningen af oktober, men det vil stadig være muligt at spise på stedet efter aftale.