Charterselskab kæmper for de rejsende ud af Billund


Da flyselskabet Primera Air i aftes gik konkurs, betød det samtidig, at der skulle findes nye fly til at fragte blandt andet Bravo Tours-gæster ud fra Billund Lufthavn i morges. Men charterselskabet havde fået et fingerpeg om, hvilken retning vinden blæste, og gik allerede i går eftermiddags i gang med at finde erstatningsfly.

Således kom to fly planmæssigt afsted fra Billund Lufthavn i morges, så “ingen panik”, melder marketingschef i Billund Lufthavn, Jesper Klausholm:

– Bravo Tours har knoklet for at få gentableret trafikken og kunne således sende to erstatningsfly med henved 300 passagerer afsted i morges. De har været dygtige til at informere gæsterne, så jeg tror alle er tilfredse, siger Jesper Klausholm.

Han og Billund Lufthavn er naturligvis kede af meldingen om Primera Airs konkurs:

– Det er sørgeligt. Vi føler med de mange medarbejdere, der nu står uden job. Vi har arbejdet sammen de sidste mange år, så det er selvfølgelig trist.

De seneste tolv måneder har Primera Air sendt 270.000 passagerer ud fra Billund Lufthavn – langt de fleste var Bravo Tours-gæster. Og da chartergæsterne fortsat skal afsted, får konkursen ikke umiddelbart betydning for Billund Lufthavn, der blot får nogle andre fly til at holde ved gaten.