Dannebrog på vej til Billund


Alle elementer er tilstede lige som de skal være det, når Dannebrog i næste uge lægger til kaj i Billund. Cirkus Dannebrog vel at mærke. Her er elefanter, heste, enestående artister, jonglører og klovne.

Hestedressuren er i år lagt i hænderne på familien Donnert fra Ungarn. Med sig har de 6 araberheste og et af familiens medlemmer jonglerer både med bolde og kegler, mens han står på hesteryg.

Også Cirkus Dannebrogs huselefant Ramboline er med i år. Elefantens tillid til Bernhard Kaselowski giver sig udslag i, at den har let ved at lære nye færdigheder. Man fornemmer det tætte forhold, de to har til hinanden – et forhold, som er bygget op gennem mange år.

På artistsiden kan publikum opleve Truoupe Estrella – en cubansk trup bestående af seks mænd og to kvinder. Først kan de opleves i et springnummer, hvor der udføres dristige og komplicerede spring fra og til en let fjedrende stang, som to artister holder på deres skuldre. Truppens andet nummer er et recknummer – en videreudvikling af den reckgymnastik, man kan opleve hos gymnasterne.

Derudover er der luftakrobater i flere afskygninger og naturligvis også en klovn. Den spanske spasmager Charly Carletto vil dukke op mange gange i løbet af forestillingen med gags og finurlige påfund.

Hele familien Enoch der står bag Cirkus Dannebrog glæder sig til at komme til Billund og vise årets forestilling, som finder sted på onsdag den 13. maj.

 

Foto: Cirkus Dannebrog