David Bellego vender tilbage til GSK

Han er særdeles godt kendt på Grindsted Speedway center, hvor han havde hjemmebane i sæsonerne 2016, 2017 og 2021 – og næste år vender den David Bellego tilbage i GSK-vesten.

Den 30-årige franskmand havde en svær 2023-sæson med et par skader, der gjorde at han ikke ramte sit sædvanlige niveau, og derfor har han nu fået et lavt kørergennemsnit – men dét er godt nyt for GSK-lejren:

– David går ind med et attraktivt snit på 1.123, hvilket passer super godt ind i vores planer til den kommende 2024-sæson. Samtidig kommer han næste sæson til at fokusere på Polen og Danmark, og undlader at køre i England, hvilket jeg er overbevist om kommer til at forhøje hans niveau markant, siger sportschef for GSK Liga, Chris Pedersen.

Og franskmanden selv glæder sig til et gensyn med sin gamle klub:

– Jeg er rigtig glad for at være tilbage, og jeg ser frem til den kommende sæson i Danmark. Grindsted er min klub i Danmark. Det var her jeg startede min danske-karriere, og her jeg fik debut i den danske liga. Mine målsætninger for den kommende sæson er at være stabil og score mange point for både min polske klub Tarnow og for Grindsted. Og så er målet at kvalificere mig til SEC-serien, og slutte højest muligt i stillingen, siger David Bellego.