Det hele begyndte med en god ide….

Det kogte helt over hos de kreative hjerner i Billund Friluft, da man fik en idé med at lave drive-in biograf i Anlægget. For knap var ideen tænkt til ende, før den ene tanke tog den anden – og nu er det endt ud i en kæmpe amerikansk aften med amerikanerbiler, grillbuffet, linedance, cheerleader-show og livemusik.

– Det er rockabilly-bandet JC Hawkins and his Model A Playboys, der står for livemusikken, og filmen, der ruller over skærmen i anlægget er klassikeren Grease. Som om det ikke var nok, så vil man kunne opleve den Ford Thunderbird, som var med i Grease-filmen, siger Sten Appelon fra Billund Friluft, der således igen sørger for at skabe liv i Billund Anlæg.

– Vi synes, det er fedt at lave noget anderledes, og forhåbentlig igen trække helt nye målgrupper i anlægget. Vi får desuden lavet et nyt stort lærred til formålet, så filmen bliver vist på en 8,5 x 4 meter skærm, som kommer op i 6 meters højde, så alle fra bilerne har frit udsyn, siger Sten Appelon. Han fastslår dog, at alle er velkomne – hvad enten man er i bil, på cykel eller på gåben.