Firserfest i Billund aflyst


Med kun ganske få billetter solgt har arrangørerne valgt at aflyse 80’erfesten i Billund, der skulle have været afviklet den 6. oktober.

– Det er med stor beklagelse, at vi i  fodbold- og håndboldafdelingen i aftes traf beslutningen om at aflyse firserfesten. Men der var simpelthen solgt for få billetter i går til, at vi havde en tro på, at vi bare kunne komme op i nærheden af 230 solgte billetter, som er smertegrænsen for at kunne holde vores udgifter hjemme. At aflysningen kommer nu, er fordi vi så med rimelig varsel kan aflyse bookingen af hallen og maden hos Refborg. Det samme gælder bandet Cocktailhounds og discjockey Brian Frandsen og vagtselskabet, der var hyret ind, siger Bo Vilstrup fra Billund IF Fodbold.

Han oplyser desuden, at de der købt billetter, naturligvis får deres penge tilbage – inklusiv bestillingsgebyr.

Aflysningen har fået foreningen til at tænke over fremtiden:

– Vi er nu gået i tænkeboks over, om vi skal finde på et nyt koncept eller simpelthen holde et par års pause, eller måske holde en fest tidligere på året. Vi afholder stadig julebal 2. juledag, så der håber vi på stor tilslutning, så vi kan få penge i klubkassen til gavn for alle, der har deres gang i fodboldklubben, siger Bo Vilstrup.