LEGO House rundede 450.000 gæster det første år

PR-foto


Der gik 450.000 gæster gennem tælleapparaterne i LEGO House det første år Billunds nye attraktion havde åbent. Det kan direktør Jesper Vilstrup konkludere forud for fødselsdagsfesten næste weekend:

– På trods af en varm sommer, hvor vi pludselig var i hård konkurrence med de danske strande, så har vi haft rigtig mange gæster. Vi hæfter os især ved, at gæstetilfredsheden er intet mindre end verdensklasse. Ifølge TripAdvisor er vi den tredjemest populære aktivitet i hele Danmark lige efter Tivoli og Nyhavn, hvilket vi er meget stolte af, siger Jesper Vilstrup.

De besøgende i LEGO House har været et godt mix af både danske og udenlandske gæster.

– Gennemsnitsfordelingen for hele året er fifty-fifty mellem danske og udenlandske gæster. Men i virkeligheden varierer tallet meget. I juni, juli og august har vi haft rigtig mange udenlandske gæster, mens vi i de omkringliggende måneder har haft en stor overvægt af danske familier. Det er slående, at vores udenlandske gæster kommer fra hele verden, hvilket siger noget om, at LEGO House er et sted, man rejser målrettet til, hvis man er LEGO fan, forklarer Jesper Vilstrup.

Når LEGO House næste weekend holder 1 års fødselsdags fest, sker det med blandt andet med en gigantisk kage dekoreret af kageentusiasten Annemette Voss, der er kendt fra DR-programmet Den Store Bagedyst.