Flere tusinde ventes til weekendens julemesse

Der gøres klar til weekendens julemesse i Magion i Grindsted. Privatfoto


Henved 7000 mennesker forventes til julemesse i Magion i Grindsted, der finder sted i denne weekend. De senere år har 7000 gæster besøgt messen og initiativtager, Leif Sole, forventer mindst lige så mange i år:

– Vi har lidt mere underholdning på i år, blandt andet de populære Karina & Drengene, ligesom der også er rigtig meget underholdning for børn. I år har vi som noget nyt lavet et børnehjørne, hvor ungerne kan parkeres. Vi har sørget for opsyn med børnene, der kan lave alle mulige kreative ting. Det er jo jul og børnenes fest, smiler Leif Sole.

Blandt de 90 udstillere fremhæver Leif Sole Hjerteforeningen:

– Hos Hjerteforeningens stand kan man blandt andet lære at udføre hjertemassage og bruge en hjertestarter. Derudover er der stillet nogle motionscykler op, hvor man kan cykle penge hjem til Hjerteforeningen. Blandt andet vil der lørdag formiddag være en dyst mellem Den Jyske Sparekasse og Sydbank, hvor områdedirektør hos Den Jyske Sparekasse i Grindsted, Svend Erik Christensen dyster mod Sydbanks filialdirektør, Bruno Jochumsen. Det sjove er at Bruno skal betale det som Svend Erik kører ind og omvendt. Så det er klart at de hver især vil kæmpe hårdt for, at den anden skal af med flest mulig penge, griner Leif Sole.

Messen er åben lørdag fra 10-17 og søndag fra 10-16. Og pssst, hvis du vil ind til halv pris, skal du bare sige “BillundOnline” når du køber din indgangsbillet.