Flot hæder til BI Håndbold

Formanden for JHF kreds 6, Kent Nikolajsen (tv) overrakte prisen til BI Håndbolds formand Erik Eskildsen (th) og klubbens kasserer Mona Nielsen.


På gårsdagens generalforsamling i JHFs kreds 6 blev Billund IF Håndbold kåret til året håndboldforening 2015.

Det var en stolt håndboldformand, Erik Eskildsen, der tog imod prisen sammen med klubbens kasserer Mona Nielsen. Prisen blev overrakt af formanden for JHFs kreds 6, Kent Nikolajsen.

Det var pæne ord om klubben, der fulgte med prisen:

Billund IF, Håndbold udvikler håndboldspillere i alle aldre og på alle niveauer. Arbejder målrettet på at skabe et godt idrætsmiljø for børn, unge og voksne, en klub hvor der er plads til alle i både bredden og eliten.

Der er lavet en klar mission om at skabe en klub, hvor det er sjovt at være, og hvor spillerne og trænerne indgår i et fællesskab – både sportsligt og socialt. En klub hvor alle arbejder sammen om fælles traditioner, værdier og målsætninger på tværs af hold, årgange og køn. Deres værdier er ikke kun på skrift, men en adfærd som udvises i den daglige virke i klubben til inspiration for alle der er i berøring med Billund IF, Håndbold.

Derudover blev det i prisbegrundelsen bemærket at medlemstallet i Billund IF Håndbold har været stigende igennem de seneste 3 år . Her er tallet steget fra 116 medlemmer til 272, og der er samtidig sat ekstra fokus på rekruttering af de yngste medlemmer – både i form af samarbejde med Billund Skolen omkring Håndboldkaravane og opstart af U4 hold.

Med prisen som Årets Håndboldforening i JHF følger et diplom samt et kursus til en værdi af 2000 kroner og kursusmateriale til 10 personer.

diplom