Flykonflikten ramte ikke Oslo-ruten her til aften – men kan ramme passagerer torsdag

Flykonflikten ramte ikke ruten til Oslo ud af Billund her til aften.

Billund – Oslo ruten DY999 med Norwegian er netop lettet ud af Billund, og slap derfor uden om konflikten der foregår i øjeblikket.

Tidligere på dage udtalte Kjeld Zacho Jørgensen til jv.dk

– Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske. Situationen kan ændre sig time for time, men et godt råd er at checke vores hjemmeside, hvis man skal ud at flyve med Norwegian

Norwegian har afgang en gang om dagen til til Oslo ud af Billund, men konflikten ser indtil videre ikke ud til at ramme trafikken ud af Billund, SAS har dog aflyst deres aftenflyver i dag til København.

Tidligere Starfighter pilot og advokat Bjørn Kjos købte i 1993 et par småfly, og startede dermed Norwegian.

Ingen i luftfart gav Bjørn Kjos mere end 30 dage, men han udvidede hurtigt og i 2013 købte han 200 nye fly til 123 milliarder kroner.

De flyver nu til 30 destinationer og havde i 2014 mere end 24 millioner passagerer.

Nogle af de 700 piloter holdt møde i luftfartspersonalets ”kantine”, Air Pub i Kastruplundgade 47, hvor mange luftfartsansatte i forvejen holder 3. halvleg.

 


Fra Norwegian lyder det her til aften.

Pilotstrejken fortsætter med at ramme Norwegians passagerer torsdag. Desværre bliver omkring 35.000 passagerer berørt. Alle norske indenrigsflyvninger er aflyst, mens kun enkelte indenrigsflyvninger i Danmark og Sverige gennemføres. De fleste afgange mellem de skandinaviske hovedstæder er også aflyst. Ruter mellem Skandinavien og USA og Asien vil efter planen afgå som normalt.

Alle, som har registreret mobilnummer på sin Norwegian-profil, og som bliver berørt af strejken, vil få direkte besked via sms af Norwegian. Vi opfordrer alle passagerer til at holde sig opdateret på vores hjemmeside.

Kunder, som er berørt af aflysninger, kan ringe på følgende nummer, der er døgnåbent: +47 21 49 21 49.

Tusind tak til alle venlige og tålmodige passagerer, vi har mødt og snakket med i dag. Vi vil fortsætte med at gøre, hvad vi kan, for at vores passagerer bliver berørt så lidt som muligt.

Disse afgange afgår efter planen som normalt

Flyvninger til/fra England med rutenummer DY2400 til DY2900
Flyvninger til/fra Spanien med rutenummer DY5100 til DY5598
Flyvninger til/fra Finland med rutenummer 5599 til 5999
Flyvninger til/fra USA og Thailand med rutenummer DY7001 til DY7999

Vi vil også gøre alt, vi kan, for at den øvrig Europa-trafik vil også efter planen afgå som normalt.

Foto: Hugo Sørensen / Norwegian