Fodboldpiger samler igen juletræer ind

Privatfoto


Fodboldsæsonen er i dvale for tiden, men alligevel skal fodboldpigerne fra Billund Q i sving her mellem jul og nytår. Ikke på græsbanen, ganske vist, men ude i samfundet. For igen i år står Billund Q for at samle de afpyntede juletræer ind fra borgerne og i år foregår det nu på lørdag den 30. december mellem kl. 10 og 13.

Her kan man efterlade sit juletræ ved vejen inden kl. 10 og så kommer der på et tidspunkt inden kl. 13 en vogn med friske fodboldpiger og deres forældre forbi og samler den op for at køre den til genbrugspladsen.

Men de vil gerne have en skilling for indsatsen. For hele humlen med indsamlingen er at sikre midler til sociale arrangementer i 2024 – foruden at gøre noget godt for beboere, byen og miljøet i Billund. Der kan overføres 30-50 kroner til Mobilpay-box 7330BQ og skriv meget gerne adressen, hvor træet ligger i kommentarfeltet på betalingen.

– Vi er meget omhyggelige og henter alle træer. Skulle du finde et træ der ikke er afhentet efter kl. 15.00, må man gerne lige ringe til mig, siger Jørgen Kragh fra Billund Q, der træffes på mobil 61544440.