Folketingsmedlem besøgte Ruth i Billund


Det ramte dybt i SF’eren Karina Lorentzen Dehnhardt da hun forleden kunne læse om Ruth Grosen fra Billund, der fastslog at hun hellere ville i fængsel end på plejehjem. Forholdene er ganske enkelt bedre bag tremmer end på et dansk plejehjem, mente Ruth.

Således troppede Karina Lorentzen op hos Ruth Grosen i Billund, for at møde kvinden der på den måde havde efterlyst ressourcer i ældreplejen. Netop ældre er nemlig et vigtigt tema for SF her i valgkampen. Derfor kiggede Lorentzen ind for at høre om Ruth havde gode ideer, hun kunne arbejde videre med i Folketinget:

-De vigtigste input, jeg får i mit politiske arbejde er fra folk selv, der har problemerne inde på livet på godt og ondt. Derfor var jeg glad, da Ruth åbnede døren til en snak om, hvordan vi kan gøre mere for vores ældre medborgere. Jeg synes jo, vi skylder dem alt, når de har tjent deres land og betalt min og andres uddannelse gennem et langt liv på arbejdsmarkedet og et af vores valgtemaer er netop, at vi vil have et nedskæringsstop på ældreområdet, siger Karina Lorentzen Dehnhardt.

Efter en times snak med Ruth fra Billund, fik SF’eren flere brugbare ideer med hjem: behovet for flere hænder i ældreplejen, flere penge til at lave aktiviteter med de ældre, nedsættelse af arveafgift, hvordan man udrydder malaria, undgår madspild og skaffer læger til yderområderne.

-Ruth havde meget på hjerte og selvom der var et par steder, hvor vi måske ikke kommer til at finde fælles fodslag, synes jeg hun havde utroligt mange gode og eftertænksomme forslag, hvor jeg er virkelig enig. Jeg synes fx hun har fuldstændig ret i, at det er et problem, at al vores elektronik er ”tidsindstillet” til korte levetider og at det er spild af ressourcer, når det ”dør” efter få år, siger Karina Lorentzen (SF).

 

Foto: Ruth Grosen (tv) gav SF’eren Karina Lorentzen Dehnhardt (th) mange gode ideer med hjem til det politiske arbejde på Christiansborg.