Foreninger efterlyses til endnu en omgang SommerSjov

Igen i år håber vi at se mange tilmeldte sommerferieaktiviteter til skolernes børn og unge, så de kan få en oplevelsesrig sommerferie. Billedet er fra sidste års lerdueskydning, arrangeret af Vorbasse Jagtforening


Billund kommune tilbyder nu igen de lokale foreninger en form for udstillingsvindue. Det sker gennem konceptet Sommersjov i skolernes sommerferie.

Her tilbydes børn og unge fra 0.-10. klasse en rækkes aktiviteter arrangeret af de medvirkende  foreninger, institutioner, ildsjæle og andre kultur- og fritidsaktører.

– SommerSjov er en måde, hvor børn og unge kan få en ”smagsprøve” på, hvad vores foreninger og institutioner har at byde på. Måske får de endda smag for at gå til spejder, håndbold, gymnastik, deltage i et hold på kulturskolen eller for at blive en del af et af de mange andre fællesskaber, vi har her i kommunen, siger Rasmus Kaufmann, Kultur- og Fritidschef i Billund Kommune.

SommerSjov-aktiviteterne har primært fokus på uge 27 og 28, men aktiviteter i ugerne 29-32 er også en del af programmet. Det vigtigste er, at man har lyst til at være med til at åbne dørene til en verden af glæde, sammenhold og opdagelser i kultur- og fritidslivet for kommunens børn og unge.

Sidste år bød programmet på blandt andet lerdueskydning, boksetræning, en bage-workshop, badminton, sommerlejr, silent disco, gokart, strandtur, bålfest, LEGO-byggedage og meget mere.

Frem til 15. april kan foreninger og andre der ønsker at byde ind med aktiviteter melde sig hos Billund kommune.