Fornyet selvtillid skal føre til sejr


Grindsted-køreren Michael “Liglad” Jepsen Jensen viste ved lørdagens Danske Speedway grandprix i Horsens, at med den rette indstilling og troen på sig selv kan man gøre en forskel. En forskel der efter finaleheatet lørdag aften sendte Michael op på 3. trin på den eftertragtede sejrsskammel.

Allerede onsdag aften er det hverdag for Jepsen Jensen igen, når han sammen med Grindsted Speedway klub tager imod holdet fra Holstebro. Grindsted håber naturligvis at Michael Jepsen Jensen sammen med resten af holdet kan løfte niveauet et trin højere og slutte forbandelsen, der synes at følge holdet. Lidt for ofte i denne sæson har GSK været snublende tæt på sejr, men lige ved og næsten slår som bekendt ingen mand af hesten. Derfor ligger GSK også og roder rundt i bunden af den danske speedwaysuperliga.

– Michael er med fornyet selvtillid klar til at give den fuld gas og vil sammen med resten af holdet vise, at selvom de har været nede og ligge flere gange i sæsonen, vil de sammen rejse sig og gøre hvad der skal til for at vinde, lyder det i en pressemeddelelse fra Liglad Racing.

Således vil superligamandskabet fra Grindsted Speedway Klub gøre alt for at slutte sæsonen af med manèr, og give sponsorer og publikum troen på at holdet kan rejse sig til sæsonen 2016. En tro og en opbakning der er vital for om Grindsted også i 2016 er at finde i den danske superliga i speedway.

 

Foto: En vigtig del af Team Liglad Racing i alvorssamtale da Holsted for nyligt var på besøg hos Grindsted Speedway Klub. /foto7200