Kirkekoncert med landskendt rockband

Når Vestermarkskirken i Grindsted til oktober har 10 års jubilæum, bliver det fejret med en koncert med et af Danmarks største kopiband. U2-kopibandet, Die Herren, kommer nemlig og giver kirkekoncert på Nymarksvej, men kan man holde kirkekoncert med et rockband?

Ja da, lyder det fra Vestermarkskirken – og da især med Die Herren.

– En Die Herren kirkekoncert er en koncert, hvor Die Herren vælger musik fra U2-repertoire med et klart religiøst budskab, som de fleste U2-sange faktisk har. Die Herren har siden 2005 deltaget i arrangementer lige fra helt små landsbykirker med en enkel scene og lyssætning – til de allerstørste domkirker med avanceret og storslået lyd- og lysproduktioner. Sidst i forbindelse med Herning kirkes 100 års jubilæum, hvor Die Herren musikalsk blev suppleret af Gospel d’Light – et over 20 mands stort gospelkor og en fantastisk lyssætning, lyder det fra kirken på Nymarksvej i Grindsted.

Kirkerummet er generelt et lidt sværere sted at spille rockmusik i, men Die Herren gør en dyd ud af, at lyden indrettes til lokalet, og at der spilles så lavt, at lyden ikke ødelægger oplevelsen for deltageren.

Billetsalget til koncerten med Die Herren i Vestermarkskirken i Grindsted den 27. oktober er gået i gang.

Foto: Søren Zeuth / fb-profilfoto Die Herren

Her kan du se klip fra koncerten ved Herning kirkes 100 års jubilæum