Frost i Sdr. Omme bliver til netbutik med fysisk udstilling

Foto: René Lind Gammelmark


Fra årsskiftet sker der ting og sager hos Frost Boligcenter i Sdr. Omme.

Her opstår hybridbutikken FrostBolig.dk, som har åbent som normalt, og efter lukketid kan man via sit MitID selv lukke sig ind i en udstilling og gå rundt og mærke og prøve de møbler, man så kan købe via webshoppen FrostBolig.dk.

Overgangen til webshop betyder også at der bliver nogle kvadratmeter ledige på matriklen i Sdr. Omme, forklarer indehaver Ole Johansen.

– Vi er i fuld gang med at rykke rundt, og vi skal selv bruge de 2200 kvadratmeter der ligger ud mod Herningvej til butik og udstilling. De resterende 1600 kvadratmeter skal vi have lejet ud, forklarer Ole Johansen overfor Netavisen Grindsted.

Hele ideen med det nye koncept er også at fremtidssikre butikken så den er klar til en ny generation kan tage over til når Ole om tre år når pensionsalderen:

– Vi vil lave en butik der kan drives på 37 timer om ugen. Den skal passe til de moderne arbejdstider. Der er ikke nogen i familien der skal køre FrostBolig.dk videre, fortæller Ole Johansen, der således meget gerne hører fra nogen der evt kunne være interesseret i at drive stedet videre.