Ida Damborg vil sikre flere varme hænder til børn og ældre

Ida Damborg


Vi har stillet de samme fem spørgsmål til samtlige folketingskandidater på stemmesedlen i Sydjyllands Storkreds. Efterhånden som svarene tikker ind, deler vi deres synspunkter og holdninger med dig.

Ida Damborg, SF

Hvad er dine mærkesager?:

Dagpenge der giver tryghed – også for de mange, der frygter at miste sit job. Sundhed for alle uanset pengepungens størrelse. Flere varme hænder til vores børn og ældre

Hvad vil du arbejde for i Folketinget til gavn for Billund Kommune?:

Landdistrikterne har brug for et løft – og flere lånemuligheder. Derfor skal staten, gerne med realkreditinstitutterne, skabe mulighed for billige lån til bolig og erhverv i landdistrikterne

Og til gavn for hele Region Syddanmark?:

Offentlig transport er nødvendigt for at sikre unge uddannelse i områder med langt til de større byer. Derfor vil jeg arbejde for at sikre en god offentlig transport til alle uddannelsessteder.

Hvordan adskiller du dig fra de øvrige kandidater?:

Jeg er mønsterbryder – opvokset med min far i en af Danmarks ghettoer. Jeg er mig bevidst om at man skal kæmpe for tingene – men det kan lade sig gøre.

Hvad vil du have sat dine fingeraftryk på når valgperioden udløber?:

Jeg vil arbejde hårdt for at få et nyt dagpengesystem, der sikrer tryghed for de mange familier, der har en løsere tilknytning til arbejdsmarkedet. Ingen må falde ud over kanten.

Foto: Jonas Alstrøm fotografi