Gamle venner spiller op i Grindsted

PR-foto


Der er blevet taget rigtig godt imod Grindsted Handel og Grindsted Musikforenings nye tiltag: Sommermusik på Torvet.

Det er hver fredag fra 15.00 – 18.00 i juni, juli og august, og de første fredage har der været pænt fyldt op med publikum, der har siddet og nydt musikken, og hvor også mange lige er stoppet op, lyttet til et par numre, og så videre med indkøb.

Og på fredag d. 23. juni er det duoen Old Friends, der spiller op. En duo med særdeles velkendte navne, Hans Henning Johansen kendt fra bl.a. Rattlesnakes, og Peter Stub, også kendt fra Rattlesnakes, samt Fenders mv.

– Efter mere end 6 års pause, er vi på scenen sammen igen. Vi vidste det begge med det samme, da vi satte os med hver vores guitar, og sang nogle af de gamle sange. Det var vi nødt til at gøre igen. At synge og spille sammen, og nyde hinandens selskab, det lå lige til højrebenet, lyder det fra de gamle venner.

De var blandt stifterne af Rattlesnakes tilbage i 1988, som spillede fast i LEGOLAND, men i 2017 forlod Hans Henning bandet for at gå egne veje.

– Vi har haft godt af at være fra hinanden, og prøve hver vores, men et musikalsk og privat venskab der går helt tilbage til starten af 80er’ne, er ikke lige sådan at slå ihjel.
Der er mange, der igennem tiderne har troet, vi er brødre, og vi plejer at sige, det er vi også, bare ikke med hinanden. Vi har bare et broderskab, som bunder dybere end det musikalske. Vi glæder os til som Old Friends, at komme ud sammen igen, siger Hans Henning Johansen og Peter Stub.