GGIF Håndbold klar til at modtage 1000 ungdomsspillere

For 7. gang afholder GGIF Håndbold det årlige stævne DJS Cup i og omkring Magion og Lynghallen i dagene d. 21.-23- september

– Vi er igen så heldige, at vi kan melde om alt udsolgt og det betyder, at området omkring Tinghusgade vil være fyldt med god energi fra ungdomsspillere fra nær og fjern fortæller Carsten Riemann fra stævneudvalget.

Fra ikke mindre end 17 klubber ankommer 90 hold med ca. 1000 U10, U12 og U14-spillere samt deres trænere fra bl.a. Silkeborg, Esbjerg, Haderslev og Horsens. De vil fra fredag og til søndag møde hinanden på de fem håndboldbaner i Grindsted og i Filskov. Der vil være gang i hallerne fra fredag kl. 18 til finalekampene, søndag eftermiddag og dermed rig mulighed for at nysgerrige kan kigge forbi og få en på opleveren.

– Stævnet er et overnatningsstævne og ved at holde deltagerantallet på omkring de 1000 kan overnatningen klares i nærområdet. Der vil blive overnattet på Erhvervsgymnasiet, Gymnasiet, 10. klassecentret, Lynghedeskolen afd. Søndre, og i børnehaven Grindsted Syd i Tingparken. Ligeledes vil alle måltider blive serveret i Magion så vi kan med stolthed bryste os af, at vi har nogle unikke rammer, fortæller Henrik Risager fra stævneudvalget

For at kunne afvikle et sådan stævne bruges der omkring 90 frivillige for at klare måltidsservering, nattevagter og skoleopsyn og her trækker stævneudvalget på de forældre, der har børn i håndboldklubben, men helt nemt er det ikke.

– Det er ikke altid en nem opgave at få kabalen til at gå op. Der deltager 12 hold fra GGIF, så vi burde svømme i forældre, der gerne vil hjælpe til i et par timer henover weekenden. Dette er desværre ikke helt tilfældet. Jeg ved at stævnet er noget som ungdomsspillerne ser frem til og ved at give en hånd med, kan man, som forældre, være med til at sikre den oplevelse – også i fremtiden” udtaler Carsten Riemann fra stævneudvalget.