Gokart-event gav knap 108.000,- til BørneCancerFonden


Da Kevin Magnussen var blandt gokartkørerne på Vandel Gokart Center i slutningen af maj, var han med til at skaffe langt over 100.000 kroner til kræftramte børn.

18 firmaer havde købt sig plads i en gokart og så gik der ellers konkurrence i at køre flest omgange og komme først. Med i feltet var racerkører Kevin Magnussen, der kørte med nummer 20.

Med salg af gokarts, entreindtægter, diverse salg og ikke mindst auktionen af Kevin Magnussens gokart, endte det med en check på 107.663 kroner som Vandel Gokart Center netop har overrakt til Brian Madsen fra Team Rynkeby Trekanten.

Beløbet var dog ikke blevet så højt, hvis det ikke havde været for den store opbakning fra lokale sponsorer.

– Vi fik blandt andet al brændstoffet til arrangementet sponseret af benzinselskabet Go On, der gav os for 10.000 kroner brændstof, mens Laila Busborg fra Shell i Billund donerede 200 liter benzin, fortæller Nikolaj Schmidt Jørgensen fra Vandel Gokart Center.

 

Foto: Brian Madsen (i den gule trøje) fra Team Rynkeby Trekanten har modtaget lige knap 108.000 kroner fra Vandel Gokart Center for velgørenhedsarrangementet i maj. I de to gokarts sidder medindehaverne af Vandel Gokart Center, Thomas Jørgensen (th) og Nikolaj Schmidt Jørgensen (tv). Bagerst i sort indehaver Mogens Christensen, mens manden i den hvide kørerdragt er Ole Skov fra Skov Motorsport.