Grindsted får endnu et posthus

Det er her hos KIWI på Fælledvej i Grindsted at PostDanmark etablerer endnu et posthus i byen.


Fra i næste uge vil der være endnu et posthus i Grindsted. Det kommer til at ligge i KIWI på Fælledvej, hvor kunderne kan afhente pakker. Og det er nemlig pakkerne fra den stigende nethandel, der er årsagen til, at Post Danmark åbner endnu et posthus.

– Det er en stor glæde, at vi med det nye posthus kan øge tilgængeligheden og gøre det endnu lettere for kunderne i Grindsted og omegn, når pakkerne fra den stigende nethandel skal hentes og sendes, siger Kim Hinrichsen, kundechef i Post Danmark.

I det nye posthus kan kunderne hente pakker, som bestilles til direkte afhentning på posthuset. Der kan også sendes breve og pakker samt købes frimærker og pakkeporto – og alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid alle ugens dage.

– Vi glæder os til samarbejdet med Post Danmark. Det er vores forventning, at et posthus her hos os i endnu højere grad vil gøre KIWI til et lokalt omdrejningspunkt, siger butikschef i KIWI Grindsted, Thomas Kousgård.

Pakker, som er bestilt til hjemadressen, men hvor kunden ikke er hjemme, når pakkebuddet forsøger at aflevere pakken, vil fortsat blive lagt til afhentning på det posthus, hvor man i dag er vant til at hente sine pakker. Det vil altid fremgå af den besked, man modtager fra Post Danmark, hvor pakken skal afhentes.