Grindsted-pige får to-årig kontrakt med håndboldligaklub

18-årige Laura Jensen fra Grindsted har skrevet sin første professionelle kontrakt og er efter sommerferien at finde i den bedste håndboldrække herhjemme. Hun har netop skrevet en 2-årig kontrakt med håndboldliga-holdet TTH i Holstebro, efter et længere ophold i ungdomsrækkerne i FCM.

– Det betyder rigtig meget for mig og min videre udvikling i min håndboldkarriere. Jeg glæder mig rigtig meget til at komme til Holstebro, hvor træningsmiljøet tiltaler mig rigtig meget og hvor ligaholdet i næste sæson kommer til at være lidt yngre end truppen i denne sæson, siger Laura Jensen.

Når turen efter sommerferien næste år går til TTH, er det efter tre års ophold på Sportstar College i Ikast, hvor hun har spillet for FCMs ungdomsmandskaber. Men nu gælder det altså landets bedste række, den danske håndboldliga:

– Jeg håber, at jeg får noget mere spilletid og erfaring i den danske liga, så jeg måske en dag kan komme videre – måske til en større dansk ligaklub, siger Laura Jensen.