Gyttegård har fundet sit nye forpagterpar til cafeen

Det bliver Heidi og Torben Mikkelsen, der overtager forpagtningen af Cafe Gyttegård ved den lokale golfklub.

Fra nytår overtager de lokalerne og sådan en golfklub er de ret godt bekendte med. De har nemlig de seneste to år drevet cafeen i Fredericia Golfklub.

– Vi er rigtig glade for at kunne byde Heidi og Torben velkommen til Gyttegård Golf Klub. Vi har en klar forventning om, at vi med Heidi og Torben har fundet det helt rigtige par til at forestå den fremtidige drift af cafeen, både med hensyn til servicering af klubbens medlemmer og gæster i hverdagen, men også med hensyn til udvikling af fest- og arrangementsdelen, hvor Gyttegård har fine faciliteter i det naturskønne Grene Sande, siger formand Gyttegård Golf Klub, Hans Bennetzen

Det nye forpagterpar glæder sig til at overtage stedet:

– Vi lægger stor vægt på at levere god mad og god service til medlemmer og gæster og dermed bidrage til klubbens vision om at give medlemmer og gæster gode oplevelser og forbedre livskvaliteten. I Gyttegård er der meget fine faciliteter til afholdelse af fester, receptioner mm. og der er tilmed fine køkkenfaciliteter, så vi glæder os til at starte i Gyttegård og blive en del af klubben og det faste team, siger Heidi Mikkelsen.

Hun er uddannet kok, har mange års erfaring fra branchen hvor hun blandt andet i en årrække har været køkkenchef på Fuglsangcenteret i Fredericia.