Har du fået meldt dig til årets Stjernetour?

Foto: Grindsted Cykelmotion


I næste weekend skydes den 30. udgave af Sydbank Stjernetour de Grindsted i gang fra Torvet i Grindsted – med forventet deltagelse af mere end 800 ryttere.

De sidste detaljer finpudses og der er store forventninger til at cykelløbet igen kan gentages, med stor opbakning fra motionister og cykelklubber i det midtjyske.

-Det er meget afgørende for succesen med at afvikle cykelløb, at vi er godt forberedte. Der er altid ændringer såsom rigeligt vand på ruterne i skoven, og andre forbedringer, som vi arbejder med i de sidste uger. Men vi er klar og skal nu bare havde de sidste tilmeldinger i hus, fortæller ny formand for Stjernetouren Regnar Knudsen.

Fristen for tilmelding udløber i dag, og indtil videre kan arrangørerne konstatere at mange ryttere vælger mellemdistancen på 125 km, og nogle stiller op til 180 km. Der er midlertidig også distancer på både 62 og 100 km for dem der vil prøve kræfter med en kortere tur.

Mountainbikerytterne kan igen i år se frem til en flot tur på ca. 44 km i let terræn, samt en del af MTB sporet i Grene Sande. Igen i år ser det ud til at være et stort antal deltagere på MTB.