Hejnsvig Dartklub går sammen med Gastropub om dartstævne

Foto: René Lind Gammelmark


Pilene kommer til at flyve i stor til på Billund Gastropub lørdag den 11. maj. Stedet kommer til at danne ramme om et dartstævne arrangeret af Hejnsvig Dartklub.

Den forholdsvis nystartede klub har gaflet flere lokale medlemmer, og håbet er at et stævne i Billund kan lokke endnu flere til.

– Vores medlemmer kommer fra Tarm, Ribe, Vejen, Brørup, Varde og hele området omkring Hejnsvig. Der er en del fra både Grindsted og Hejnsvig med i klubben, siger Mette Hansen fra Hejnsvig Dartklub til Netavisen Grindsted.

Billund Gastropub er ifølge hende de helt perfekte rammer til et dartstævne, der får plads til 32 deltagere. Så det er tilmelding efter først-til-mølle-princippet.

Ifølge gastropubbens barchef, Andreas Jespersen, er det helt nyt med dart på den lokale pub, der særligt indtages af byens internationale borgere:

– Vi har blandt andet pubquiz, bingo, karaoke, livemusik og meget mere. Dart har vi ikke prøvet før, men det passer godt ind her i det internationale miljø, mener Andreas Jespersen ifølge Netavisen Grindsted.

Har man lyst til at deltage i dartstævnet på Billund Gastropub den 11. maj, skal man tilmelde sig hos Mette Hansen via mail og betale 250,- via mobilepay 54539. De 100 kroner går i præmiepuljen, mens de resterende går til aftensmaden, som i dagens anledning er stegt flæsk ad libitum.