Her er weekendens afspærringer pga DM i cykling


Store dele af Grindsted og omegn – og for den sags skyld også Billunds opland – er spærret af store dele af weekenden på grund af DM i cykling. Det er tilsyneladende kommet bag på mange at der i det hele taget er cykelløb, men også at deres faste rute til og fra arbejde er påvirket af afspærringer.

Her prøver vi at danne et overblik over hvor der er spærret af og hvor længe. Læs mere info på Billund Kommunes side om cykle-DM.

Nedenfor er de områder/veje, der vil være lukket en stor del af tiden i løbet af weekenden. Arrangørerne håber de berørte beboere kan finde alternative parkeringer indtil søndag aften:

Floravej, Søtoften, Engvej, Granvej, Frederiksberg Alle.

Nørregade (Indtil Tårnvej) Nygade (Ulige numre), Mejerigården, Nørre Alle, Tårnvej (Til Rundkørsel) Krogagervej, Vesterbrogade og Smutten er afspærret fra kl. 8-20 både lørdag og søndag

Tingparken vil være spærret af  lørdag fra ca.  10.30 til ca. 17.30 og igen søndag fra ca. 15.00 til ca. 18.30.

Jorden Rundt er afspærret fra klokken ca.  8. 00 til ca. 17.30 lørdag og søndag mellem kl. 8.00 til ca. 18.30

Der er andre steder, hvor der også er afspærret, men i mere begrænsende perioder

 

Her er juniorernes rute, der køres lørdag fra kl. 9 og forventet afslutning kl. 12.15

Opløbsruter (Pink Ruter) som køres lørdag og søndag.

Dette er opløbsstrækningen i Grindsted, der er lukket fra klokken ca. 10.30 til ca. 17.30

Vesterbrogade, Engvej, Smutten, Vestergade, Nørregade (Sluse i lyskryds, hvor trafik mellem Øster Alle/Vestre Alle lukkes igennem når muligt), Nørregade, Tårnvej, Tårnvej Rundkørsel, Ribe Landevej, Østerbrogade, Jorden Rundt, Tingparken, Krogagervej, Søndre Boulevard, Søndre Boulevard (Rundkørsel), Søndre Boulevard, Sydtoften (Vejen forbi Bofællesskab), Sydtoften, Rundkørsel Sydtoften/Tinghusgade/Vestre Boulevard, Tinghusgade, Vesterbrogade.

 

Lørdag er Opløbsstrækningen lukket fra klokken Ca. 10.30 til Ca. 17.30

Søndag er Opløbsstrækningen lukket fra klokken Ca. 15.00 til 18.30