Holch Povlsen skyder millioner ind i Billund-selskab

CEO i First Farms, Anders H. Nørgaard. Foto: First Farms A/S


Få dage efter Billund-virksomheden First Farms A/S præsenterede endnu et flot regnskab, går Heartland-koncernen nu ind med en investering i virksomheden.

Det er Bestseller-familien med Anders Holch Povlsen i front, der står bag Heartland-koncernen, som driver virksomhed indenfor blandt andet tøjdustrien, fast ejendom og investering. Og det er altså det sidste man har valgt at gøre med hensyn til First Farms A/S.

Her har Heartland skudt 186 mio kroner ind gennem selskabet Constantinsborg A/S.

– Det er med glæde og stolthed, at vi har tiltrukket en så stor og anerkendt investor. Vi deler værdisæt med Heartland-koncernen og har et interessefællesskab omkring jord, landbrug, natur og miljø. Med Heartland-koncernen i ejerkredsen styrkes vores muligheder for at eksekvere på vores planer og for at nå vores målsætninger. Kapitaltilførslen giver desuden grobund til vores vision om at udvikle os til en af Europas bedst drevne og mest profitable virksomheder indenfor jordbrug og fødevarer, siger Anders H. Nørgaard, administrerende direktør, FirstFarms A/S.

Med investeringen fra Anders Holch Povlsen og co. er FirstFarms stærkt rustet til at eksekvere på sin ambitiøse ”Strategi 2028”, hvor målsætningen er at øge omsætningen og indtjeningen med 100 procent – blandt andet gennem organisk vækst og opkøb.