Johnny er ny formand i Grindsted Handelsstandsforening

Efter adskillige år i bestyrelsen – de senere som næstformand under Kent Christensen – er indehaver af Kontorbutikken, Johnny Hansen, blevet valgt som ny formand i Grindsted Handelsstandsforening.

– Det hele er foregået i god ro og orden. Kent ønskede at forlade posten, og jeg havde mod på at overtage. Samtidig har vi fået et par nye navne ind i bestyrelsen, så det tegner godt, siger Johnny Hansen, der tror på, at der er samlet et godt hold i den lokale handelsstandsforening.

– Jeg tror egentlig på at kommer til at få det godt det næste stykke tid. Det er altid godt med nyt blod og nye ideer i en bestyrelse, siger Johnny Hansen.

Udover Johnny Hansen fra Kontorbutikken består bestyrelsen i Grindsted Handelsstandsforening af Ronni Sebastian Lade Eriksen fra Expert (næstformand), Erik Skoubo Poulsen fra Den Jyske Sparekasse (kasserer), Henning Nyvang fra Midtjysk Ugeavis (sekretær), Flemming Elbæk fra Tvis Køkkencenter, Morten Melvej fra Profil Optik og Brian Hansen fra LegeKæden/Bøger og Papir.

De to suppleanter er Anders Schmidt fra Butik´n og Jonas Pedersen fra Wagner.

Foto: Privatfoto