Lokale MF’ere stemmer flittigt

Billedet beskriver den enkelte folketingspolitikers fravær i salen, når der skal stemmes.


De to lokale folketingskandidater, Anni Matthiesen (V) og Troels Ravn (S) er flittige gæster i Folketingssalen, når der skal stemmes om stort og småt vedrørende Danmarks fremtid. Sådan er det dog langt fra med de to statsministerkandidater, Helle Thorning-Schmidt (S) og Lars Løkke Rasmussen (V), der bestemt ikke slider på deres stemmeknap i Folketingssalen.

Faktisk er Helle Thorning den politiker på Christiansborg, der har mest fravær fra afstemningerne i salen. Statsministerens fraværsprocent ligger på hele 98,47! Dermed er Socialdemokraternes formand kun tilstede ved halvanden procent af afstemningerne.

Lars Løkke følger efter som den næstmest fraværende politiker. Løkke er ikke tilstede ved 89,55 pct af afstemningerne i Folketingssalen.

Til gengæld tyder det på, at de to partiformænd sender de menige politikere til salen i stedet. De to lokale folketingsmedlemmer, Troels Ravn (S) og Anni Matthiesen (V) ligger sådan nogenlunde i midterfeltet på listen over fraværende politikere.

Troels Ravn (S) har et fravær på 38 pct og deltager altså således i 62 pct af afstemningerne. Venstres Anni Matthiesen sidder på sin pind i salen med fingeren klar på stemmeknappen i hele 78 pct af sagerne. Dermed ligger hendes fravær på blot 22 pct.

 

Foto: hvemstemmerhvad.dk