Kæmpe Ninjago-område i LEGOLAND klar til marts

En videoanimation af det nye NINJAGO-område i LEGOLAND, der står færdigt til marts 2016. Foto: LEGOLAND


Når LEGOLAND til marts åbner portene til sæsonen 2016, vil gæsterne kunne opleve et helt nyt univers. Hele 85 mio kroner bruges der på at omdanne området bag DUPLOland til et 5000 m2 stort NINJAGO land. SE VIDEOEN I BUNDEN AF ARTIKLEN

Her kan hele familien komme i en helt særlig ninjatræningslejr, hvor der trænes ninjafærdigheder såsom præcision, hurtighed og teamwork. Derudover kan man i den kørende forlystelse NINJAGO – The Ride via en helt ny teknologi, særligt udviklet til LEGOLAND, lave gæsternes egne bevægelser om til ninjakræfter.

– Gæsternes egne bevægelser er omdrejningspunktet for hele forlystelsen. Deres ninjaslag flyver gennem luften, alt imens de rejser gennem et overvældende NINJAGO 4D-univers, der udfordrer alle sanser. Det kræver præcision og teamwork, og det er aldrig set før i en forlystelsespark. Vi tør godt love, at vi løfter barren for, hvor meget man lever sig ind i en af vores forlystelser, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Udover det nye område i parken laves der også 24 NINJAGO tematiserede værelser på Hotel LEGOLAND, så oplevelsen af universet kan fortsætte efter besøget i parken.