Kære forældre på BillundSkolen

Så er vi kommet godt fra start i det nye år på skolen.

Vi har fået budt velkommen til vores nye skoleder Ulla Riisbjerg Thomsen, og vores byggeri på Kærvej forløber som planlagt.

Det bliver fantastisk at få samlet alle på samme adresse senere på året.

Mange elever på Kærvej fik sig en lidt anderledes skoledag hen over den forløbne uge. En varmepumpe besluttede sig for at drille allerede fra mandag af, og torsdag d. 15 januar gik den helt på forlænget juleferie.

Det betød at der blev temmelig koldt på skolen, men ledelsen handlede lynhurtigt og pedellerne kom med den fantastiske ide at nedlægge samtlige butikker i miles omkreds for varmeblæsere.  Mon ikke en del forretninger kan melde udsolgt af varmeblæsere pt:-)

Der blev opsat varmeblæsere i klyngerne, tæpper blev bragt ned til de mindste elever i klynge I, der blev oprettet alternativt/kreativt undervisning på Engen.

Der blev skrevet på forældre intra og der blev lagt en nødplan af ledelsen til fredag, hvis varmen mod forventning ikke var tilbage. Det var den dog!!

STOR ros til ledelsen for at handle hurtigt og håndfast.
STOR ros til pedellerne for ET KÆMPE STYKKE ARBEJDE. 

Og ikke mindst, en KÆMPE ROS til alt personalet (lærere og pædagoger) på BillundSkolen, som gjorde alt for at vores børn fik en god og anderledes skoledag. Mon ikke der vil blive snakket rundt om i klasserne med masser af humor, om denne lidt “anderledes” skoledag.

På vegne af Skolebestyrelsen

Charlotte Madsen
Skolebestyrelsesformand

Foto: Billundskolen.dk