Kenneth Bjerre fortsætter i Grindsted

Det lugter foreløbigt af et stærkt setup i GSK, når landets bedste speedwayrække skydes i gang igen i det nye år. GSK præsenterede for nyligt Nicki Pedersen som ny kører i klubben og nu kan man så meddele at Kenneth Bjerre også er en del af truppen.

Kenneth Bjerre kom tilbage til GSK i 2020 og har siden da været tro og loyal overfor Grindsted. Derfor var der slet ingen tvivl fra parterne om at samarbejdet skulle fortsætte i 2024.

– Valget at forlænge med Grindsted kom helt naturligt, da det er en klub med personlighed som mig selv. Målrettet, ambitiøs og en klub i fremgang, og det vil jeg fortsætte med at være en del af. I 2024 sæsonen skal der være medaljer til klubben, og mit individuelle mål er at blive Danmarksmester på Grindsted-banen, siger Kenneth Bjerre.

Og det er sød musik i sportschef Chris Pedersens ører:

– Kenneth er den mest loyale og professionelle kører jeg i speedway-regi har arbejdet med. Kenneth hører til Grindsted, og jeg er overbevist om han i 2024 kommer til at stå endnu stærkere, med en mere stabil-formkurve, siger Chris Pedersen